Gluconol : Elérhető a samuel.hardiman@commercialappeal.com e-mail címen.

Gluconol : Elérhető a samuel.hardiman@commercialappeal.com e-mail címen.

Dr. Steve Threlked, a memphisi Baptist Memorial Hospital fertőzésellenőrzési programjának társelnöke elmondta, hogy a betegeket ápoló kardiológusok és tüdőgyógyászok percről percre értékelik annak eldöntését, hogy lélegeztetőgépre helyezzék-e a pácienst.

Bővebben: Az antitestteszt kulcsfontosságú lehet a COVID-19 leküzdésében, de mikor jut el Memphisbe?

Bővebben: A COVID-19 betegek gyógyulnak. Néhányuknak azonban tartós egészségügyi problémái lehetnek

"Számos dolgot megteszünk az intubáció elkerülése érdekében gluconol" – mondta. – De néha nem tudjuk.

Ebbe beletartozik a nagyáramú oxigénterápia alkalmazása, ahol az oxigén a normál oxigénterápiánál nagyobb sebességgel jut be, és sűrített levegővel és párásítással együtt, ami csökkentheti a légzést, és javíthatja az oxigénnek a tüdőből a véráramba való átjutását.

Sok kórház azt is vizsgálja, hogy a betegek hason fektetett helyzetben – enyhén felemelt fejjel lefelé fordítva – segíthet-e a légzés javításában.

Dr. Manoj Jain, a fertőző betegségek szakértője, aki Memphis városának tanácsot adott a COVID-19 világjárvány idején, elmondta, hogy a környék más kórházai is nagy áramlású oxigéntechnikát alkalmaznak, hogy elkerüljék a lélegeztetőgépek használatát.

„Különböző technikákat használunk, mielőtt végül intubációt kell végezni” – mondta.

A légúti kezelések mellett a Baptist néhány kísérleti kezelést is alkalmaz, köztük a hidroxiklorokin gluconol official gyógyszert és az antitestterápiát, amely a felépült COVID-19-betegek plazmájából vesz antitesteket, és ad a vírussal még küzdő betegeknek.

Forduljon a riporterekhez a Corinne.Kennedy@CommercialAppeal.com és a Shardiman@gannett.com címen.

A Church Health, a Christ Community Health Services és a Memphis Health Center régóta az egészségügyi ellátás elsődleges forrásaként szolgálnak sokak számára egy olyan megyében, ahol a lakosság 13%-a nincs biztosítva, és sokkal többen alulbiztosítottak. Most a világjárvány frontvonalában állnak, és segítenek megfékezni a vírus dagályát, amely túlterhelheti a terület egészségügyi kapacitását, ha nem kezelik.

Miközben a COVID-19-betegek kezdik megtölteni a Memphis környéki kórházi ágyakat, és az egészségügyi szakemberek felkészülnek a közelgő hullámra, a helyi klinikák közösségi alapú vizsgálóközpontokat hoznak létre, és rutinszerű ellátást biztosítanak az egyre több ember számára, akik elvesztették állásukat és biztosításukat. viharos gazdaság.

Ennek a munkának egy része a társadalmi távolságtartás és a menedékhely üzeneteinek közlése a betegek felé azokban a közösségekben gluconol official, ahol a kormányzati és egészségügyi minisztérium tisztviselői néha nehezen érik el a lakosokat, és a hírtelítettség alacsony lehet.

Tovább: "Ez egy tökéletes vihar." A szószólók attól tartanak, hogy a COVID-19 hatással lesz a fogyatékkal élőkre, krónikus betegségekre

Menjen mélyebbre: Mennyire van felkészülve Memphis egy komor – de reális – COVID-19-csúcsra?

„Megpróbáltuk valóban rávenni a pácienseinket az otthon maradás és a menedékhely fontosságára” – mondta Ben Andrews, a Christ Community Health Services klinikai igazgatója.

A klinikai hálózat a lehető legtöbb látogatást virtuális vizitté alakította át, egy orvos fogadta az influenzaszerű tünetekkel küzdő emberek hívásait, és szűri az embereket, és részt vett a szűrés felgyorsítására irányuló regionális erőfeszítésben. Az egészségügyi minisztérium tisztviselői szerint szombatig legalább gluconol 12 500 embert teszteltek Shelby megyében.

Andrews sok betege számára azonban az otthon maradás egyszerűen nem gazdasági realitás. A memphisi munkaerő nagy része alapvető iparágakban dolgozik, beleértve az egészségügyet, a gyártást, az élelmiszer-szolgáltatást és a logisztikát.

„Nyilvánvalóan az alacsonyabb jövedelműek aránytalanul olyan munkát végeznek, ahol nem tudnak otthonról elektronikusan dolgozni” – mondta.

Sokan munkájukat is elvesztették, mivel a járvány nemcsak az egészségügyben, hanem a gazdaságban is pusztítást végez. Az elmúlt három hétben államszerte csaknem 250 000 ember jelentkezett munkanélkülivé, és sokan elvesztették az egészségügyi ellátást, mivel elveszítik állásukat.

Bővebben: Az alvási apnoe-gépek újrahasznosításától az ágyak bővítéséig a memphisi kórházak felkészülnek a COVID-19-hullámra

„Az embereknek még mindig rózsaszínű a szeme, eltörik a csontja, és elkapják az influenzát, és mindazokat, ami miatt az emberek orvoshoz fordulnak” – mondta Jenny Bartlett-Prescott, a Church Health COO. „Mi vagyunk az egyetlen olyan hely, ahol megfizethető a sürgősségi ellátás.”

"Előzetes becsléseink szerint Shelby megyében május végén, június elején fogjuk látni a megugrást&quot gluconol official website; – mondta.

Ez egyrészt jó hír. Doug McGowan, Memphis vezérigazgatója azt mondta, hogy a helyi biztonságos otthonra vonatkozó irányelvek „csökkentik a megérkező túlfeszültség súlyosságát, és késleltetik az érkezést”.

Részletek: A Shelby megyei COVID-19 csúcsértéke május végén és június elején várható

Tovább: Miért vág a COVID-19 halálos sávot a fekete Shelby megyében? És hogyan lehet megállítani?

Ez azt is jelenti, hogy Shelby megye lakosai korlátozhatják a külvilággal való interakcióikat a nyári hónapokban. Andrews elmondta, hogy a Christ Community azon dolgozik, hogy fokozza a betegek depressziós és szorongásos szűrését, és proaktívan felveszi a kapcsolatot azokkal a betegekkel, akik https://glucofort-official.top/ a múltban mentális egészségügyi ellátást kértek, valamint a jelenlegi betegeket, akiknek nem volt időpontja. a közeljövőben.

„Nagyon sok a szorongás. Egyre növekszik a depresszió a fizikai és társadalmi elszigeteltség miatt” – mondta. &quot gluconol official;Megpróbálom arra ösztönözni az embereket, hogy fizikailag távolodjanak el egymástól, de ne érzelmileg és ne lelkileg."

Az egészségügyi dolgozók nem mentesek a szorongástól és a depressziótól, és Bartlett-Prescott azt mondta, hogy látta a járvány mentális és érzelmi áldozatait az egyházi egészségügyi személyzetre. Azt is elmondta, hogy nem mindenki volt igazán biztonságban otthon, és minél tovább folytatódnak a biztonságosabb otthonra vonatkozó utasítások, annál tovább kénytelenek lesznek a családon belüli erőszakot elszenvedők a bántalmazóik közelében maradni.

A családon belüli bántalmazást évente bejelentő amerikai nők 2%-a közül aránytalanul sok kisebbséghez tartozik vagy szegénységben él .

„A tesztelés valóban az alapja annak, hogy kiszabadítsunk ebből a zűrzavarból. De nincs elég erőforrásunk ahhoz, hogy mindenhol tesztelést biztosítsunk mindenkinek, aki akarja” – mondta Bartlett-Prescott.

Egy csapatban dolgozik helyi közegészségügyi tisztviselőkkel és más területi egészségügyi szolgáltatókkal, hogy az ingyenes, közösségi alapú szűrések kiterjesztésére összpontosítson, hogy méltányos hozzáférést biztosítson a COVID-19-tesztekhez.

A válság másik oldalán azt szeretné látni, hogy az ország megvizsgálja az egészségügyi ellátáshoz való hozzáférés terén fennálló faji egyenlőtlenségeket, amelyeket gluconol site a világjárvány feltárt, és mérlegeli a kiváltó okokat, hogy a rendszert alkalmazkodni lehessen és jobban fel lehessen készíteni a jövőbeli, nagy léptékű orvosi sürgősségi esetek.

Andrews egyelőre azt mondta, hogy a hit segít fenntartani őt és betegeit.

„Sok beteggel együtt imádkoztunk” – mondta. „Az emberek imára akarnak és szükségük van ilyenkor.”

Corinne Kennedy a Kereskedelmi Fellebbezés riportere. Elérhető e-mailben a Corinne.Kennedy@CommercialAppeal.com címen vagy a Twitteren gluconol site a @CorinneSKennedy

A Baptist Memorial Healthcare kedden megkapta az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságának jóváhagyását, hogy a felépült új koronavírusos betegek antitestekkel teli plazmáját használja a jelenleg betegek kezelésére.

Az első kezelés már szerda délután megtörténhet – mondta az egészségügyi rendszer egyik vezető orvosa újságíróknak egy délutáni konferenciahívás során.

Dr. Stephen Threlkeld, a Baptist Health fertőző betegségek szakértője szerint ez a kezelés valószínűleg az egyik legjobb megoldás a koronavírusos betegek számára. Elmondta, hogy az egészségügyi rendszer aktívan keresi a vírusból felépült embereket plazmaadásra. A Baptist a héten azt is elárulta, hogy a malária elleni gyógyszert, a hidroxiklorokint használja a magas kockázatú betegek kezelésére.

Samuel Hardiman Memphis városvezetésével és politikájával foglalkozik a The Commercial Appeal című lapban. Elérhető a samuel.hardiman@commercialappeal.com e-mail címen.

  • A nyolcadik eset a Coachella-völgyben volt, és március 12-én, csütörtökön erősítették meg.
  • Jose gluconol official Arballo, a Riverside Egyetem egészségügyi rendszerének közegészségügyi szóvivője szerint a hetedik esetet március 11-én, szerdán erősítették meg. A betegséget lokálisan szerezték, és a beteget jelenleg otthon izolálják a Coachella-völgyben. Arballo elmondta, hogy az üggyel kapcsolatban azonnal nem állnak rendelkezésre további információk.
  • A tisztviselők három pozitív esetet jelentettek be a Coachella-völgyben március 9-én, hétfőn. Riverside megyei egészségügyi tisztviselők szerint az egészségügyi nyomozók úgy vélik, hogy a három fertőzés egy ismert esettel való érintkezés vagy az olyan területekre való utazás eredménye volt, ahol kimutatták a koronavírust. Két embert otthon izoláltak, a harmadikat pedig egy helyi kórházban ápolják.
  • Az egészségügyi tisztviselők március 9-én, hétfőn azt is bejelentették, hogy egy második Riverside megyei lakos koronavírus-tesztje pozitív lett egy tengerjáró hajón. Jeff Van Wageman, a Riverside megyei közbiztonsági helyettes megyei ügyvezető azt mondta, hogy a beteg egy Diamond Princess tengerjáró hajó utasa volt, és Észak-Kaliforniában kezelik.
  • A tisztviselők március 7-én jelentették be a megye első helyben szerzett koronavírusos esetét. A beteget a Rancho Mirage-i gluconol official Eisenhower Health intézetben ápolják. Az egészségügyi tisztviselők nem voltak hajlandóak nyilvánosságra hozni részleteket a betegről, beleértve azt is, hogyan és mikor kapták el a vírust. A Riverside megyei közegészségügyi tiszt, Cameron Kaiser március 8-án azt mondta, hogy a tisztviselők még vizsgálják az összehúzódás forrását, ami reményeik szerint néhány napon belül befejeződik, de lehet, hogy "közösségi terjedésről" van szó. A páciensnek nincs kapcsolata Riverside megyei iskolákkal, mondta Kaiser.
  • Az első Riverside megyei lakos, akinél diagnosztizálták a koronavírust, szintén a Diamond Princess tengerjáró hajó utasa volt Japánban, és egy észak-kaliforniai létesítményben kezelik, amit a tisztviselők február 25-én jelentettek be.

A szerkesztő megjegyzése: eltávolítottuk a fizetőfalat erről a cikkről, mint közszolgáltatásról. Kérjük, fontolja meg a The Desert Sun előfizetését, hogy továbbra is beszámolhassunk az ehhez hasonló történetekről gluconol official website. Köszönöm.

A Riverside megyei közegészségügyi tiszt, Dr. Cameron Kaiser elrendelte az összes Riverside megyei állami iskola, valamint az óvodák, a charteriskolák, a magániskolák, valamint az összes főiskola és egyetem bezárását a megyében a koronavírus terjedésének csökkentése érdekében.

A rendet április 3-án feloldják, és az órákat április 6-án folytatják, kivéve, ha ez előtt az időpont előtt újabb frissítésre van szükség – mondta Kaiser péntek délután kiadott közleményében.

Kaiser péntek gluconol site este jelentette be a rendeletet, mivel a megye négy új COVID-19-esetet jelentett, mind a Coachella-völgyben, így a megyében összesen 12 esetet regisztráltak.

Szintén péntek délután a College of the Desert kuratóriuma egyhangúlag kihirdette a rendkívüli állapotot, amely felhatalmazza Dr. Joel Kinnamon elnököt és felügyelőt, hogy megtegyen minden olyan intézkedést, amely az oktatás folytatása érdekében szükséges, az iskolai tanulók egészségének és biztonságának védelme mellett. személyzet.

„A közegészségügyi tisztviselőktől a (koronavírussal) kapcsolatos információk gyorsan változnak, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy reagáló és proaktívak legyünk; beleértve az összes atlétikai esemény és összejövetel lemondását, több mint 250 résztvevővel, valamint előkészületeket arra, hogy egyes tantermi kurzusainkat március 16-tól online költöztessük” – áll Kinnamon közleményében.

Egy sajtóközlemény szerint a College of the Desert egyik diákja vagy alkalmazottja sem mutatott pozitív COVID-19-t.

Anya: "Nem tudom bevinni az irodába"

A nap elején a Palm Springs Unified School District bejelentette, hogy hétfőn megkezdődik a kéthetes tavaszi szünet, mivel az állam és az ország megpróbálja lassítani a koronavírus terjedését.

Miközben pénteken felvette első és negyedik osztályos diákjait a Palm Springs-i Cahuilla Általános Iskolából, Justin Hagger túlzónak nevezte a kerület iskolák bezárására vonatkozó döntését.

"Azt hiszem, ez egy kicsit korai" – mondta Hagger, a Sky Valley gluconol official website lakója. – Helyben csak néhány eset van.

Hagger megjegyezte, hogy látta, hogy a vállalkozások, köztük a munkahelye, a High Life Farms, fokozták takarítási rendszerüket.