Aceste 13 creme și unguente ameliorează durerile de spate în doar câteva secunde

Dacă te-ai trezit în dulapul din baie căutând cremă sau unguent pentru durerea de spate, te simțim. Indiferent dacă durerea de spate este rezultatul unui somn prost, disconfort în timpul menstruației, tip nepotrivit atunci când ridicați greutăți la centrul de fitness, deteriorare zilnică (sau, la naiba, pur și simplu căscat sau luarea telecomenzii în mod „greșit”), puteți găsiți ameliorarea durerilor de gât și spate cu creme și loțiuni topice. Cele mai bune dureri de gât și spate vor depinde cu adevărat de ingrediente, de modul în care sunt utilizate, de rezultatul încălzirii sau de răcire și de factorul de rată. Din fericire pentru tine, ne-am sprijinit cu toate informațiile de mai jos, așa că menține derularea!

Am adunat această listă curată a celor mai eficiente dureri de poftă în ameliorarea spatelui, după ce am analizat peste 20 de produse. Grupul nostru a evaluat fiecare produs în funcție de eficacitate, senzație, ingrediente active și preț.

De ce să țineți cont atunci când cumpărați o loțiune pentru ameliorarea durerilor de spate

Pentru a găsi cea mai bună cremă pentru ameliorarea durerii în țesutul muscular, trebuie să țineți cont de nevoile și preferințele dvs.Citeşte mai mult Cum influențează factorii externi durerile de spate și articulații și cum poți contracara acest efect cu cremele potrivite articole pe internet Iată câteva variabile cruciale pe care trebuie să le urmăriți.

Componente energetice

Recunoașterea a ceea ce este în articol vă va ajuta cu siguranță să alegeți o cremă care atenuează anumite semne de disconfort pe care le simțiți cu adevărat. De exemplu, majoritatea cremelor includ medicamente antiinflamatoare nesteroidiene topice (AINS) pentru a gestiona inflamația și a ameliora disconfortul. Unele creme conțin contrairitanți, cum ar fi capsaicina și mentolul, pentru a preveni semnalele de disconfort către creier și pentru a oferi o calmare momentană a durerii. Capsaicina creează o senzație de încălzire, în timp ce mentolul are un rezultat de răcire. În plus, diverse alte loțiuni pentru ameliorarea disconfortului folosesc lidocaina, un anestezic topic, pentru a amorți zona și pentru a calma durerea.

Tehnica de aplicare

Ar trebui să alegeți o frecvență de masă musculară cu una dintre cele mai funcționale metode de aplicare bazate pe preferințele dvs. și posibilele restricții fizice. Unele loțiuni pentru ameliorarea durerilor de spate au fost disponibile într-un tub și vă solicită să masați produsul în piele cu mâna. Altele sunt dezvoltate ca roll-on-uri, ceea ce poate fi de ajutor atunci când puneți zone greu accesibile. Dacă nu sunteți adeptul cremelor lipicioase, puteți selecta articole cu o consistență asemănătoare gelului. Cei cu limitări de flexibilitate ar putea, de asemenea, să ia în considerare spray-urile pentru aplicare simplă.

Efecte secundare potențiale

Cercetați studiați articolul înainte de a achiziționa, mai ales dacă aveți pielea delicată. Uitați-vă la ingredientele active pentru a vedea dacă veți avea orice tip de posibilă reacție alergică. Unele creme pentru ameliorarea durerilor de spate au componente care pot declanșa răspunsuri care variază de la senzații de furnicături sau de pierdere până la erupții și mâncărime. Faceți în mod constant un test de plasture înainte de a utiliza articolul pe o suprafață mare. În cele din urmă, dacă aveți și un nas delicat, poate doriți să alegeți produse fără parfum. Consultați un specialist în asistență medicală dacă observați orice fel de reacții ale pielii sau durere din cauza utilizării loțiunii pentru ameliorarea durerii.

Care este cea mai bună cremă de folosit pentru durerile de spate?

Cea mai bună durere de spate dornic depinde de tipul de durere pe care o simți și de alegerile tale. De exemplu, unii ar putea dori o cremă de atenuare a disconfortului care oferă o trecere profundă prin căldură, cum ar fi Penetrex Joint & Cremă pentru terapie pentru țesuturi musculare, în timp ce altele preferă articole precum loțiunea pentru ameliorarea durerii mentol Biofreeze pentru o senzație uimitoare de gheață. Unii pot avea nevoie de o cremă cu reprezentanți amorțitori, cum ar fi lidocaina, pentru a amorți zonele de disconfort, în timp ce alții ar putea dori cea mai bună loțiune pentru artrită pentru a reduce durerea inflamată articulară. Alții ar putea încerca să găsească cel mai bun disconfort de sciatică pentru ameliorarea țintită a durerii, în timp ce unii ar putea căuta doar o loțiune completă pentru ameliorarea durerii.

Loțiunea ajută la durerile de gât și spate?

Da, cremele topice pot ajuta la reducerea durerilor de spate. Acestea funcționează fie prin producerea unei senzații de căldură sau rece care distrage mintea de la disconfort, fie prin furnizarea de medicamente pentru ameliorarea durerii direct în zona afectată. Cremele pot fi aplicate pe anumite zone, permițând atenuarea țintită a durerii, care servește dacă disconfortul este local în jurul locației reduse a spatelui. Rețineți că acestea pot oferi doar o ușurare pe termen scurt și că trebuie să luați legătura constant cu un profesionist din domeniul sănătății, în special dacă există dureri recurente sau care se agravează. Adesea, prevenirea este cea mai bună acțiune, așa că află ce exerciții să nu faci și ține cont de setarea ta de odihnă.

Cum ameliorați rapid durerile de spate?

În afară de cremele topice pentru ameliorarea durerii, puteți lua medicamente împotriva durerii, cum ar fi ibuprofenul, sau puteți încerca o terapie rece și caldă pe zona afectată. Faceți o practică de a face extensii ușoare și antrenamente înainte și după exerciții laborioase. Păstrați o poziție bună și luați pauze regulate, mai ales dacă veți sta așezat sau veți reprezenta perioade prelungite. În cele din urmă, selectați dintre pernele ideale pentru durerile de gât și spate pentru a evita alinierea greșită a coloanei vertebrale, care ar putea declanșa sau intensifica durerile de gât și de spate. Dacă durerea de spate continuă sau se agravează, căutați recomandări clinice.

13 ideal pentru dureri de gât și spate

Cel mai bun general:

Bengay, loțiune ultra-rezistentă pentru atenuarea disconfortului — 16,00 USD

Loțiunea Bengay este un nume de încredere pentru ameliorarea eficientă și de încredere a durerilor de gât și spate. Se obțin 3 componente active: salicilat de metil, mentol și camfor. Datorită acestei formule cu triplă acțiune, clienții au simțit cu adevărat o senzație de răcoare imediat după aplicare, la care aderă o ușurare profundă a masei musculare stresante. O funcție suplimentară pe care o apreciau la crema Bengay este uniformitatea groasă, dar negrasă, pe care o puteți masa în mod convenabil chiar în piele pentru o ușurare cu acțiune rapidă.

Un dezavantaj este că parfumul este suficient de puternic pentru ca alți indivizi să-l parfumeze pe tine, dar mai mulți recenzenți chiar nu le-au deranjat, deoarece unii dintre ei le-au plăcut mirosul. Din fericire, marca furnizează în plus o cremă Bengay fără parfum pentru cei cu nasuri delicate și chiar și unele ușor parfumate pentru cei care doresc un miros tonificat.

Pro:

 • Atenuare cu acțiune rapidă
 • Efect de aer condiționat
 • Formulă non-grasă

Dezavantaje:

 • Parfum puternic

Ideal înghețat:

Biofreeze, loțiune pentru ameliorarea disconfortului cu mentol — 12,00 USD

Dacă o pungă de gheață nu funcționează, această loțiune răcoritoare pentru calmarea durerii de la Biofreeze poate fi serviciul. Real pentru numele său, această loțiune topică produce un rezultat de răcire instantaneu care ajută la amorțirea zonei afectate pentru a atenua durerea. Având în vedere că folosește mentol ca ingredient activ, vine cu un miros pozitiv de mentol pe care unii recenzenți nu l-au descoperit copleșitor, deși unii oameni au simțit că este. Unii oameni s-au plâns de mirosul care rămâne de asemenea mult timp, în special atunci când foloseau o mare parte din articol.

Spre deosebire de alte câteva creme, crema de calmare a durerii Biofreeze are o uniformitate netedă, ușor de aplicat, care nu lasă o senzație lipicioasă și grasă. În cele din urmă, multor oameni le-a plăcut exact cum este instilat cu ulei de sâmburi de struguri, care funcționează ca un hidratant natural pentru a preveni uscarea zonei deteriorate la utilizare repetată.

Pro:

 • Efect de răcire
 • Negras și ușor de aplicat
 • Hidratant

Dezavantaje:

 • Miros persistent de mentol care poate fi prea puternic pentru unii oameni

Cel mai bun cald:

Penetrex, Joint & Cremă de tratament pentru masa musculară– 19,00 USD

Dacă sunteți în căutarea unei frecări musculare naturale care să ofere o senzație reconfortantă și confortabilă, uitați-vă la Penetrex Joint & Cremă pentru terapie pentru țesuturi musculare. Această loțiune topică fără parabeni folosește un amestec natural de vitamina B6, metilsulfonilmetan (MSM) și arnică – o plantă erbacee cunoscută pentru casele sale naturale antiinflamatoare și pentru ameliorarea durerii. Arnica este înțeleasă pentru furnizarea de remedii cu penetrare adâncă pentru disconfortul muscular și articular, făcând Penetrex un provocator popular pentru cea mai bună cremă pentru inflamarea articulațiilor de pe piață.

După aplicare este nevoie de câteva minute pentru ca senzația de încălzire să se integreze, dar odată ce o face, mulți clienți au simțit cu adevărat o atenuare instantanee a disconfortului. Unele lotiuni au mirosuri solide, insa crema Penetrex are un parfum extrem de usor de mentol, asa ca este sigura pentru cei cu nasul delicat. Multe persoane le-a plăcut de fapt formula non-grasă, care nu pătează.

Pro:

 • Componente naturale
 • Formulă negrasă, care nu pătează
 • Parfum ușor

Dezavantaje:

 • Puțin scump
 • Potrivit numai pentru dureri și dureri minore

Ideal înghețat și amp; & cald:

Icy Hot, No Mess Roll-On– 13,00 USD

Icy Hot No Mess Roll-On este cea mai bună opțiune de ameliorare a disconfortului dacă acordați prioritate ușurinței și ameliorării imediate a durerii. Dacă sunteți genul de persoană căreia nu-i place să-și unsească mâinile, vă va plăcea dimensiunea potrivită pentru călătorii cu un aplicator roll-on pentru aplicare fără dezordine. După cum probabil puteți presupune din nume, folosește o combinație de efecte de încălzire și răcire pentru a amorți locația și a calma disconfortul. Deși este și mai asemănător unui gel decât o cremă, este extrem de ușor și se usucă rapid. În plus, nu vă pătează hainele, așa că nu veți ezita să o aplicați în timp ce vă abordați ziua. La fel ca numeroase alte exfoliante pentru țesutul muscular, Icy Hot Roll-On are și o aromă de mentol, totuși mulți oameni l-au considerat foarte ușor și destul de pozitiv.

Pro:

 • Aplicator roll-on fără dezordine
 • Formulă cu uscare rapidă
 • Aroma ușoară de mentol

Dezavantaje:

 • Se găsește numai într-o sticlă mică

Cel mai bun CBD:

Restaurativ Pax, loțiune instantanee HРµmp — 20,00 USD

Crema de cânepă REMEDIAL PAX este o loțiune de calmare a durerii pe bază de botanică. Utilizează proprietățile rezidențiale de calmare a durerii și antiinflamatorii ale esenței de cânepă și uleiului din semințe de cânepă. În plus, este dezvoltat cu ingrediente naturale precum arnica, extract de turmeric, aloe vera, ulei de eucalipt și diverse alte uleiuri naturale.

Deși este comercializat pentru a acționa rapid, multor recenzenți au avut nevoie de aproximativ 5 minute pentru a simți cu adevărat atenuarea disconfortului, ceea ce nu a fost o problemă pentru unele persoane, deoarece era extrem de fiabil. CBD din această loțiune adaugă un impact minunat de relaxare musculară, perfect pentru a fi folosit chiar înainte de culcare. Cu toate acestea, având CBD ca ingredient principal, este puțin costisitor. Când vine vorba de miros, are un miros de ierburi și mentol care le-a plăcut foarte mult oamenilor, totuși unii ar putea găsi că este puțin prea puternic.

Aceste 13 creme și unguente ameliorează durerile de spate în doar câteva secunde

Pro:

 • Ingredientele naturale
 • Efect de relaxare musculară
 • Hidratant

Dezavantaje:

 • Puțin scump
 • Durează câteva minute pentru a funcționa

Cel mai bun plan bugetar:

Balsam de tigru, unguent ultrastamina pentru ameliorarea disconfortului — 8,00 USD

Cu o istorie de ameliorare a durerii de peste 100 de ani, Tiger Balm este o soluție testată și testată pentru ameliorarea disconfortului. Secretul său depinde de soluția pe bază de plante de camfor și mentol pentru a produce un impact solid de răcire care ajută la calmarea durerilor musculare și articulare. Acest lucru îl face printre cei mai buni dornici de inflamație articulară cei care au un plan bugetar. De asemenea, este dezvoltat cu o selecție de uleiuri necesare care ajută la eliminarea rigidității și durerii masei musculare.

Printre punctele sale principale de vânzare se numără prețul accesibil, plus realitatea că este disponibil în mod obișnuit în farmacii și supermarketuri. Cu toate acestea, este cunoscut și pentru aroma sa puternică, care poate fi respingătoare pentru unii. Încă un lucru de remarcat este că vă poate păta de fapt hainele, așa că aveți grijă când o aplicați.

Pro:

 • Ingredientele active din plante
 • Impac de răcire solid
 • Economic

Dezavantaje:

 • Poate păta îmbrăcămintea
 • Aroma puternică

Cel mai bun roll-on:

Aspercreme Lidocaine Roll-On pentru atenuarea disconfortului — 9,00 USD

Folosirea loțiunii de calmare a durerii în acele zone greu accesibile de pe spate poate fi agravantă, mai ales dacă aveți dificultăți de flexibilitate. Din fericire, Aspercreme are remediul. Este printre alegerile de top pentru cea mai bună loțiune de lidocaină de pe piață, în plus față de printre alegerile noastre de top pentru cea mai bună durere a nervilor dornici din spate. Unul dintre principalele sale caracteristici este roll-on-ul ușor de utilizat, care vă permite să utilizați produsul în locuri greu accesibile, fără mizerie.

Conține 4% lidocaină care ajută la amorțirea zonei incomode în câteva minute de la aplicare. Mulți clienți le-a plăcut cum soluția se epuizează rapid și nu lasă o senzație lipicioasă mai târziu. Acest roll-on este infuzat cu uleiuri esențiale (puteți selecta dintre patru arome) mai degrabă decât parfumul normal de mentol. Un lucru de remarcat: lidocaina amorțește zona doar pentru ameliorarea disconfortului, așa că dacă căutați ceva care să se ocupe de umflătură sau umflătură, poate doriți să vă uitați la diferite alte alternative.

Pro:

 • Aplicație roll-on ușoară
 • Infuzat cu uleiuri esențiale
 • Formulă cu uscare rapidă, nelipicioasă

Dezavantaje:

 • Nu ușurează umflarea

Gel ideal:

Sombra Cozy Gel de calmare a disconfortului — 17,00 USD

Gelul pentru calmarea durerii Sombra Cozy folosește o senzație liniștitoare de căldură și răcoare datorită amestecului său natural de mentol, camfor și hamamelis. Este dezvoltat pentru a fi absorbit rapid în piele. Mulți clienți au observat rapid absorbția rapidă: începe cu gheața și se încălzește încet pentru a ajuta masa musculară să se retragă.

În ciuda faptului că are mentol ca ingredient energetic, are un miros subtil de citrice pe care mulți îl iubesc cu adevărat. Gelul Sombra pentru ameliorarea disconfortului face o sarcină minunată de a ameliora rapid durerea, care durează ore întregi și este creată în special de dureri de spate și artrită. Aveți grijă să nu aplicați prea mult la început, având în vedere că puțin merge departe, iar includerea prea mult poate declanșa inflamația pielii.

Pro:

 • Negras și fără pată
 • Parfum plăcut de citrice
 • Senzație caldă și răcoroasă unică

Dezavantaje:

 • Este posibil să nu fie adecvat pentru pielea sensibilă

Cel mai bun pentru durerea persistentă:

Topricin, loțiune terapeutică pentru atenuarea durerii — 18,00 USD

Loțiunea terapeutică pentru ameliorarea disconfortului Topricin oferă un remediu sigur, dar de încredere, pentru ameliorarea disconfortului pentru orice vârstă, de la tineri până la persoanele în vârstă și cei care sunt în așteptare. Această loțiune topică de la Topricin este creată special pentru artrită, pasaj carpian și disconfort muscular și articular. Include ingrediente active naturale (cum ar fi arnica, belladona și multe altele) care nu numai că se adresează ameliorării durerii, ci și altor semne precum umflarea, umflarea, durerea și chiar spasmele musculare.

Pro:

 • Potrivit pentru orice vârstă
 • Sigur pentru oamenii care așteaptă
 • Include componente naturale

Dezavantaje:

 • Unele componente naturale pot provoca o reacție alergică
 • Puțin scump

Ideal cu lidocaina:

Uber Numb, 5% Lidocaină Loțiune topică amorțitoare — 17,00 USD

Acest masaj pentru masa musculară de la Uber Numb este vegan și nu vă va usca pielea. Este creat cu 5% lidocaină, vitamina E și alantoină pentru a ajuta la ameliorarea durerii, umflăturilor, durerii și mâncărimii în timp ce hidratează și hidratează pielea. Această combinație îl face un analgezic favorit printre iubitorii de tatuaje.

Este în plus hipoalergenic, deci este o selecție excelentă pentru cei cu alergii ale pielii și piele sensibilă. Având în vedere că este o loțiune pe bază de apă, se absoarbe rapid în piele, oferind o atenuare rapidă a disconfortului în mai puțin de 5 minute. O problemă obișnuită a fost că ameliorarea disconfortului nu durează la fel de mult ca alte loțiuni.

Pro:

 • Hidratant
 • Hipoalergenic și excelent pentru pielea sensibilă
 • Pe bază de apă pentru o absorbție mai rapidă

Dezavantaje:

 • Ameliorarea disconfortului și amorțeala se uzează rapid
 • Puțin scump

Cel mai bun pentru sportivii profesioniști:

Voltaren, gel pentru durerea inflamației articulațiilor — 19,00 USD

Fie că ești un atlet profesionist sau doar un pasionat de activități sportive, gelul pentru atenuarea durerii Voltaren este potrivirea optimă pentru cei cu un mod de viață activ. Este, de asemenea, una dintre cele mai bune creme pentru inflamația articulațiilor pentru cei care se confruntă cu dureri articulare. Acest gel medicamentos constă din ingredientul energetic sare diclofenac, care ajută la inhibarea producției de substanțe chimice care induc durerea în organism pentru atenuarea instantanee a disconfortului.

Diclofenacul poate furniza, de asemenea, suport pentru nervii sciatici, făcând din aceasta cea mai bună cremă pentru durerea de sciatică de pe lista noastră. Vine într-un tub de dimensiuni de călătorie cu un capac cu șurub securizat, mulți oameni consideră că este extrem de practic de utilizat în deplasare. Dacă aveți grijă de disconfort persistent, totuși, anticipați să utilizați Voltaren de mai multe ori pe zi (de aproximativ 4 ori, conform recomandărilor). În cele din urmă, multor recenzenți au plăcut parfumul său plăcut, dar moderat, așa că îl recomandăm persoanelor cu nas sensibil.

Pro:

 • Parfum moderat
 • Combate disconfortul muscular profund
 • Formulă non-grasă

Dezavantaje:

 • Poate avea nevoie de numeroase re-aplicari

Cel mai bun inodor:

Cremă anestezică pentru masa musculară Blue Emu — 27,00 USD

Această loțiune topică fără miros folosește uleiul de emu ca ulei purtător pentru ingrediente precum aloe vera și metilsulfonilmetan (MSM), care ajută la absorbția rapidă și la ameliorarea disconfortului. Aloe vera oferă cremei un rezultat răcoritor, totuși este mult mai rafinată în comparație cu diferite alte creme cu mentol. Este extrem de hidratant, dar nu lasă o senzație grasă, așa că credem că ar fi o potrivire excelentă pentru pielea uscată și delicată. De asemenea, este sigur să aplicați din nou de mai multe ori pe parcursul zilei pentru ameliorarea durerii pe tot parcursul zilei. Cei cu pește și crustacee sau reacții alergice la crustacee trebuie să evite acest produs având în vedere că este format din glucozamină, o componentă activă derivată din crustacee.

Pro:

 • Fără parfum și minunat pentru tipurile de piele delicată
 • Formulă non-grasă
 • Hidratant

Dezavantaje:

 • Are componente non-vegane
 • Un pic cost

Cel mai bun natural

Dr. Balsam magic organic Bronner’s, Arnica-Mentol– 14,00 USD

Pentru o cremă eficientă, complet naturală, pentru ameliorarea disconfortului, Balsamul magic organic al Dr. Bronner este o alegere populară. Prezintă un amestec natural de arnică, mentol, camfor și ulei de mentă, care are o sarcină extraordinară, ameliorând durerile musculare și articulare, umflarea și migrenele. Acest amestec emite o senzație plăcută, răcoritoare și un parfum remarcabil de mentă, care este blând cu nasul. De asemenea, conține ingrediente active hidratante precum avocado, jojoba și ulei de cânepă pentru a evita pielea complet uscată și crăpată. Cu toate acestea, poate lăsa o senzație grasă pe piele după utilizare. Este puțin scump și poate fi găsit doar într-un recipient mic, dar vestea bună este că aveți nevoie doar de o cantitate mică pentru a vedea rezultate rapide.

Pro:

 • Componentă naturală
 • Hidratant
 • Sigur pentru tineri

Dezavantaje:

 • Lasa o senzatie grasa pe piele